kop3

Aantal gecatalogiseerde zakjes en wikkeltjes

 

Zoeken in de database

Goedkope suikersticks bestellen

advertentiesuikersticksbestellen

Nieuws

Met korting naar de documentaire 'Bewaren... of hoe te leven'

2 april 2018
Digna Sinke is film- en documentairemaker. Maar zij is ook een fanatieke verzamelaar, onder andere van suikerzakjes. Die twee dingen heeft zij gecombineerd door een documentaire te maken met als titel 'Bewaren - of hoe te leven'. In de documentaire probeert Digna, samen met haar 92-jarige moeder, te achterhalen waar de behoefte om dingen te bewaren vandaan komt.

De bewaarde dingen blijken tijdmachines die herinneringen boven brengen die ver weg zijn geraakt. Maar er is iets aan het veranderen. De digitalisering heeft een heel andere manier van leven mogelijk gemaakt. Digna gaat op zoek naar de nieuwe mens, bij wie het niet meer om materiële dingen gaat, maar om ervaringen: digitale nomaden en minimalisten die alleen nog een paspoort, bankpasje, laptop en telefoon bezitten.

Naar aanleiding van de documentaire (die vanaf 12 april bij tal van filmhuizen te zien zal zijn) worden speciale suikerzakjes gemaakt. De Clubleden van de Club van Suikerzakjesverzamelaars kunnen met Club-korting naar de documentaire. Daarvoor kun je contact opnemen met Anne Kervers, FilmIncompany, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-16274537.

Contact

Club van Suikerzakjesverzamelaars in Nederland
p/a Harry Dietz
De Fuik 29
3995 BJ Houten
Telefoon 06 - 22111485 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.suikerzak.nl

100jaarjubileum